hotely Bergeggi: ten nejlepší hotel v Bergeggi jednat o levné sazby. Žádné rezervační poplatky. Celou cenu rezervace zaplatíte při odjezdu. Zdarma zrušení rezervace.

USD
rezervace hotelů Bergeggi : informace o dostupnosti a ceny pokojů
2024-04-20

2024-04-21


Věk dětí:
Zrušit
OK

Rezervaci lze provést nejdéle na 30 dní. Vyplňte prosím jiná data.

Hotely a apartmány Bergeggi, všechna ubytování v Bergeggi

3 hvězdičkové hotely v Bergeggi

Všech 3 hvězdičkové hotely »

  • Hotel Claudio Bergeggi fotorgafie

    Hotel Claudio Bergeggi

    Hotel Claudio je 3-hvězdičkové ubytování vedle Spiaggia Libera Attrezzata Bergeggi, a také vedle restaurací a barů. V byznysovém Hotel Claudio Bergeggi se nachází rovná střecha k opalování, bar a…

  • Oroverde Bergeggi fotorgafie

    Oroverde Bergeggi

    Nabízející sejf a 24-hodinovou bezpečnostní službu, Oroverde je umístěn ve městě Bergeggi. Ubytování je 550 metrů od Chiesa di Bergeggi a 2 km od Bagni Margherita.

  • Dominio Mare Resort & Spa Bergeggi fotorgafie

    Dominio Mare Resort & Spa Bergeggi

    Dominio Mare Resort & Spa Bergeggi je 15 minut jízdy od Sixtinská kaple a obsahuje venkovní plavecký bazén, bar a sluneční terasu. Percorso Botanico di Bergeggi je 5 minut jízdy od Dominio Mare…

Nabízíme 60 hotely v blízkosti v Bergeggi Itálie s nízkými cenami a slevami. Náš rezervační systém nabízí levné a luxusní hotely v blízkosti v Bergeggi, hotely, motely, B&B a cenově dostupné hotely a ubytování v Bergeggi. Máme nabídky hotelu v centru Bergeggi. Můžete si také rezervovat Bergeggi hotel v letiště za levné ceny. Náš systém je bezpečný a zcela zdarma."