hotely Lerici: ten nejlepší hotel v Lerici jednat o levné sazby. Žádné rezervační poplatky. Celou cenu rezervace zaplatíte při odjezdu. Zdarma zrušení rezervace.

USD
rezervace hotelů Lerici : informace o dostupnosti a ceny pokojů
2024-04-26

2024-04-27


Věk dětí:
Zrušit
OK

Rezervaci lze provést nejdéle na 30 dní. Vyplňte prosím jiná data.

Hotely a apartmány Lerici, všechna ubytování v Lerici

4 hvězdičkové hotely v Lerici

Všech 4 hvězdičkové hotely »

3 hvězdičkové hotely v Lerici

Všech 3 hvězdičkové hotely »

2 hvězdičkové hotely v Lerici

Všech 2 hvězdičkové hotely »

  • Hotel Pino Lerici fotorgafie

    Hotel Pino Lerici

    Hotel Pino Lerici je situovaný vedle Chiesa di Santa Maria Assunta a nabízí tenisový kurt a golfové hřiště. Lapide Shelley in inglese je 5 minut jízdy od tohoto hotelu.

  • Albergo La Mimosa Lerici fotorgafie

    Albergo La Mimosa Lerici

    Nacházející se hned u Bertoli Giacomo S.N.C.Di Bertoli Andrea E Giovanni, tento 2-hvězdičkový Albergo La Mimosa Lerici je vzdálen 10 minut jízdy od Pevnost Firmafede. Pro pohodlí hostů je k dispozici…

  • Hotel Venti Dal Mare Lerici fotorgafie

    Hotel Venti Dal Mare Lerici

    2-hvězdičkový hotel Hotel Venti Dal Mare Lerici je situován 3 km od Pláž Baia Blu. Umístěný pouze 15 minut chůze od centra města Lerici, blízko k Passeggiata Don Attilio Caslilione.

  • Al Lizzo Bed & Breakfast Lerici

Nabízíme 495 hotely v blízkosti v Lerici Itálie s nízkými cenami a slevami. Náš rezervační systém nabízí levné a luxusní hotely v blízkosti v Lerici, hotely, motely, B&B a cenově dostupné hotely a ubytování v Lerici. Máme nabídky hotelu v centru Lerici. Můžete si také rezervovat Lerici hotel v letiště za levné ceny. Náš systém je bezpečný a zcela zdarma."